Pura, 100% plasticvrije drinkfles vanaf de geboorte (2024)

Pura, 100% plasticvrije drinkfles vanaf de geboorte (1)

Drinkt je kind uit de fles? Lees dan snel verder en ontdek de RVS flessen van Pura. Dit zijn de enige drinkflessen ter wereld die 100% plasticvrij zijn en het ‘Made Safe’ certificaat hebben ontvangen. Een veilige, duurzame fles die niet alleen onverwoestbaar is, maar met je kind meegroeit.

Inhoudsopgave

Ontdek Pura, de 100% plasticvrije drinkfles

De meeste kinderen die de fles krijgen, krijgen een plastic fles. Natuurlijk zijn er ook glazen flessen verkrijgbaar, maar omdat deze behoorlijk zwaar in de hand liggen is dat vaak niet de eerste keuze van ouders. Bij het gebruik van plastic flessen vind er helaas uitwisseling plaats tussen de (warme) inhoud en de plastic wand. Hierdoor kunnen weekmakers in de vloeistof terechtkomen, zeker als het om warme dranken gaat. Deze weekmakers krijgt je kind bij elke voeding binnen.

Leestip: Wat is beter: glazen of plastic fles?

Het merk Pura heeft flessen ontworpen die gemaakt zijn van hoogwaardig rvs en daarom volledig vrij van bacteriën en weekmakers. Deze geven bvoendien ook geen vreemde geurtjes of smaakjes af. Niet voor niets zijn de vrachtwagens die de melk ophalen óók gemaakt van rvs.

Een ander voordeel van de Pura flessen is dat de flessen 100% plasticvrij zijn. De meeste glazen of rvs flessen hebben ondanks alles namelijk gewoon een plastic ring of drinktuit. De flessen van Pura hebben silicone doppen van antibacteriële medische kwaliteit en zijn daarom volledig vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood.

Niet voor niets is Pura de enige drinkfles voor jonge kinderen ter wereld die door MadeSafe.org als veilig is getest en het ‘Made safe’ certificaat heeft ontvangen. Vanwege de verwisselbare mondstukken gaat een fles een levenlang mee.

Pura, 100% plasticvrije drinkfles vanaf de geboorte (2)

Pura Startersset vanaf de geboorte

Met de Pura Startersset kun je meteen een flinke tijd vooruit. Niet alleen bevat de set twee rvs drinkflessen met bijbehorende sleeve, maar ook twee medium flow en twee fast flow spenen inclusief bijbehorende reisdoppen. Daarnaast bestaat de startersset nog uit twee siliconen tuiten en twee afsluitdiscs. Genoeg mondstukken dus om de set tot minimaal 18 maanden te gebruiken.

Pura fles: van baby naar peuter

Pura flesspenen hebben een gepatenteerd anti-kolieksysteem dat zorgt voor een continue druk en hierdoor darmkrampjes voorkomt. De spenen zijn ontwikkeld om de variabele stroomsnelheid van borstvoeding na te bootsen. Dit wordt onder andere bereikt doordat er meerdere gaatjes in de speen zitten. Bovendien zijn de flessen ook zeer geschikt om in te vriezen, bijvoorbeeld met afgekolfde melk. Hiervoor kun je de siliconen afsluitdisks uit de set gebruiken.

Vanaf circa 6 maanden kan je kindje dan overgaan op de Pura siliconen tuit. Deze is ontwikkeld op basis van de adviezen van vooraanstaande kinderartsen om de natuurlijke ontwikkeling van tanden en tandvlees te ondersteunen. Zo is de top van de Pura tuit bijvoorbeeld verstevigd om weerstand te kunnen bieden aan het bijtinstinct van opgroeiende peuters.

Pura, 100% plasticvrije drinkfles vanaf de geboorte (3)

Fles voor peuter, kleuter en ouder

Is je kindje eenmaal overgestapt op vaste voeding, dan kun je de fles gewoon blijven gebruiken. Je kunt deze dan bijvoorbeeld voorzien van een top met siliconen rietje of een handige sportdop. Zo heb je in een handomdraai een fles die gebruikt kan worden als water- of limonadefles op school of bij het sporten. Bovendien is de Pura fles ook verkrijgbaar in een dubbelwandige uitvoering die je drankje maar liefst 6 uur lang warm of koud houdt.

Mocht je voor jezelf op zoek zijn naar een goede, duurzame en vooral veilige fles? Ook dan is Pura een aanrader.

Voordelen Pura flessen

  • 100% plasticvrij
  • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS
  • Silicone mondstukken gemaakt van anti-bacteriële medische kwaliteit
  • MadeSafe™ gecertificeerd
  • Lange levensduur van Pura flessen door verschillende mondstukken, waardoor de flessen levenslang meegaan
  • Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood
  • Vaatwasserbestendig
  • Pura is als enige fles ter wereld NONToxic

Adviesprijzen

• De Pura startersset (inhoud zoals beschreven) is verkrijgbaar vanaf €49,99
• De Purafles is verkrijgbaar in 150ml, 325ml, 550ml en 850ml. Prijzen vanaf €18,99 inclusief siliconen dop naar keuze, reisdop en sleeve
• De Pura dubbelwandige thermosfles is verkrijgbaar in 260ml, 475ml en 650ml. Prijzen vanaf €27,99 inclusief siliconen dop naar keuze, reisdop en sleeve
• Losse doppen verkrijgbaar vanaf €6,99

The following two tabs change content below.

  • Biografie
  • Laatste Berichten

Pura, 100% plasticvrije drinkfles vanaf de geboorte (4)

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.

Pura, 100% plasticvrije drinkfles vanaf de geboorte (5)

Laatste berichten van Anja (toon alles)

  • Draagzak tips van een deskundige - 30 mei 2024
  • Pool Party: gamefun voor het hele gezin - 29 mei 2024
  • Thuiswerken met kinderen die thuis leren - 27 mei 2024
Pura, 100% plasticvrije drinkfles vanaf de geboorte (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 5899

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.